Blog

Vedligehold din cykeltræning om vinteren

Cykeltræning er primært en sport som kan praktiseres om sommeren, og som også delvist kan praktiseres i foråret og i efteråret. Mange vælger dog at skippe cykeltræningen i vinterperioden da det både kan være koldt og vejene kan være glatte og farlige at køre på når man er cyklist og kører i høj fart. Men det er ærgerligt at slække på sin gode kondi som man har opbygget i løbet af sommerhalvåret, så det er vigtigt at holde sin cykel træning ved lige – selv når vejret sætter en stopper for den almindelige træning. Der er dog hjælp at hente, og her får du to gode tips til hvordan du kan opretholde din cykeltræning og din gode kondi i vinterperioden.

Køb en motionscykel til dit hjem

Den mest oplagte løsning for dig som cykelentusiast vil helt sikkert være, at anskaffe dig en motionscykel til hjemmet – og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er det super nemt at træne med en motionscykel, da en motionscykel står hjemme hos dig selv, og du kan derfor træne lige præcis når du har lyst. Du er heller ikke afhængig af vejrforholdene, da motionscyklen er derhjemme – og så kan du sågar også se tv imens du træner. En motionscykel er også nem at anskaffe og den fylder heller ikke det store i hjemmet. Hvis du er på jagt efter en motionscykel til privaten, så kan du besøge fitnessgruppens hjemmeside og se alle motionscyklerne her.

Gå til spinning

Spinning er en super sjov og meget intens måde at træne på, og som også kan være med til at holde din cykel form ved lige over vinterhalvåret. Spinning kræver dog et medlemskab et sted hvor der udbydes spinning træning – men så er du også i gang, og mange steder tilbyder de spinning hold flere gange ugentligt! Og alt efter hvor god og erfaren du er eller bliver til spinning, så har du mulighed for at komme på hold alt efter dit niveau. Spinning er til dig som godt kan lide at træne med andre, da spinning som bekendt er holdtræning.