Blog

Vasketøjskurv – vælg imellem forskellige designs

Mange møbler og andet boligtilbehør har ofte en vigtig funktion i dit hjem. Samtidig er det også med til at gøre dit hjem hyggeligt og personligt. Af den grund er det også vigtigt, at du vælger dit inventar til boligen med omhu. Det bør også gælde, når det kommer til valget af din vasketøjskurv. På trods af sin simple funktion er det et uundværligt tilbehør, der som regel også står frit fremme i dit hjem. Den er dermed synlig for både dig og dine gæster.

Find det bedste design for dig

I dag kan du finde et utal af forskellige vasketøjskurve at vælge imellem. Kurvene kan både findes i flere forskellige materialer, designs og stile. Dermed er der helt sikkert også en, som vil falde i din smag og passe ind i din boligstil. Det er også tilfældet, hvis du gerne vil have en Vasketøjskurv alternativ til Bilka.

Når det kommer til designs, kan du blandt andet finde en vasketøjskurv med låg og en vasketøjskurv uden låg. Et design med låg gør det nemmere at skjule det beskidte vasketøj, imens en kurv uden låg kan være nemmere i en travl hverdag, hvor tøjet hurtigt skal smides til vask. Samtidig kan du også få sammenklappelige og pladsbesparende vasketøjskurve. Disse er især velegnede at investere i, hvis du gerne vil kunne fjerne kurven efter en lang vaskedag eller generelt ikke har så meget plads til den i dit hjem.

Det er også muligt at finde kurve med ét eller flere rum. Flere rum gør det langt nemmere at sortere i vasketøjet, hvorimod en kurv med ét rum fylder mindre i din bolig.

Vasketøjskurv – flere materialer og forme

Modelmæssigt kan vasketøjskurvene være formet som en kurv, imens de i andre tilfælde kan være cylinderformede eller firkantede. I forhold til materialer har du også flere muligheder at vælge imellem, alt efter hvad du bedst kan lide. Ud over en vasketøjskurv i træ kan du finde de populære materialer:

  • Metal
  • Bambus
  • Rustfrit stål
  • Stofposer

Stofposerne kan fås i flere farver som for eksempel sort, blå, hvis, grå og antracit.