Blog

Vælg den rette badmintontaske

Badminton er en populær sport blandt danskere i alle aldre. Hvad enten du spiller i en klub eller bare på hyggeplan med vennerne en gang i mellem, er det en fordel at have sin egen badmintonketcher. Skal man låne i den lokale idrætshal, er ketcherne ofte slidte, og strengene sidder løst eller er måske endda sprungne flere steder. Men det er ikke helt nok kun at investere i en god badmintonketcher. Skal ketcheren også kunne transporteres frem og tilbage fra hallen uden at blive bøjet eller slidt, kan det være en god ide, at du invester i en badmintontaske.

Rygsæk eller ketchertaske?

Hvilken badmintontaske du bør vælge, kommer i høj grad an på dine behov. Spiller du for sjov, cykler du til træning, eller kører du landet rundt for at spille turneringer, vil det ændre kravet til din taske.

Cykler du til frem og tilbage til og fra træning i den lokale hal, vil en badmintonrygsæk med separate rum til ketcher, sko og tøj være en praktisk løsning.

Kører du i bil eller bruger offentlig transport, kan du købe en rummeligsportstaske, som nemt går i bagagerummet eller under sædet.

Spiller du turneringer, hvor dit udstyr skal transporteres land og rige rundt, kan du få både Yonex badmintontasker og Forza badmintontaster i høj kvalitet med plads til hele seks ketchere. Så kan du også have din doublemakkers ketcher med eller måske en reserve, hvis uheldet skulle være ude.

Udstyr af høj kvalitet

Uanset dit behov er der mange forskellige taster at vælge mellem. De to største producenter af badmintontaster er Yonex og Forza.

Yonex er en japansk producent af badmintonudstyr kendt for produkter i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Den danske stjernespiller Viktor Axelsen er blot en af de mange topspillere, der anvender udstyr fra Yonex. En Yonex badmintontaske vil derfor være et sikkert valg, hvad enten du spiller for sjov eller aspirerer til selv en dag at stå med ketcheren til All England.

Foretrækker du danske produkter, bør du vælge en Forza badmintontaske. Forza har siden 90’erne med stor succes produceret badmintonudstyr til både amatører og professionelle spillere.