Blog

Store gasflasker til den erhvervsdrivende

Behovet for en 33 kg gasflaske

Det er ikke alle, som har behov for en gasflaske på hele 33 kg, og denne flaske er kun velegnet til den erhvervsdrivende, som mangler gas til de største energibehov. Du har måske prøvet både 17 kg og 22 kg gasflasker, men følt at gassen hurtigt blev brugt, og simpelthen ikke var nok? Så er en gasflaske på 33 kg lige noget for dig. Der er stor forskel på 22 kg gasflasker og gasflasker på 33 kg, og du vil kunne mærke en meget større forskel ved brug af den største gasflaske til dit erhverv.

Store gasflasker på 33 kg er ikke relevante for den private, der mangler gas til sin grill. Her skal du helt ned og vælge gasflasker på 3-5 kg. Gasflasken på 33 kg er til dig, der som erhvervsdrivende har brug for gas til faste installationer, så som opvarmning. Derudover er den store flaske også beregnet til professionelt brug, tagdækning, restaurationer, korntørring og meget mere. De største og mest energikrævende behov kan altså klares med denne store gasflaske på 33 kg, og det er effektivt, at man kan købe så stor en flaske til de store behov. Det er den største flaske på hjemmesiden, og derfor har den også nogle store mål, som man må tage højde for.

Mål og vægt  

Bruttovægten på denne 33 kg gasflaske er hele 65 kg og er derfor meget tung og robust. Med gasflaskens højde på 144 cm er det ikke en flaske, man bare rykker rundt på. Der skal mange kræfter til at flytte rundt på gasflasken, og derfor anbefales det, at den får en god plads til at starte med. Denne store gasflaske til den erhvervsdrivende skal stå udendørs af sikkerhedsmæssige grunde, og derfor har du også mulighed for at gemme den lidt af vejen, så den ikke fylder så meget i hverdagen. Da flasken både er så tung og høj, siger det også lidt om, hvor meget gas der egentlig befinder sig indeni. Derfor er gasflasken på 33 kg perfekt til dit erhverv, hvor du virkelig har brug for meget gas.