Blog

Stædigt fedt? Overvej en fedtfrysning hos Inviocare

Venteværelse til cooltech

Vi kender det alle sammen. Dét når vores genstridige fedt aldrig ser ud til at ville forsvinde ligemeget, hvad vi gør, og hvor hårdt vi kæmper for, at det skal gå væk. For nogle folk er det en kamp på daglig basis, og dermed også en skuffelse gang på gang, når noget ikke ser ud, som du ønsker og kæmper for, at det skal. Disse problemområder som rigtige mange af os har kan dog helt sikkert behandles med en CoolTech fedtfrysning, som Inviocare tilbyder. Inviocare kan behandle følgende områder med en fedtfrysning:

  • Maven
  • Mormorarme
  • Nedre balleområde
  • BH-delle
  • Flankerne
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg

Inviocare kan altså muligvis afhjælpe dit problem med en fedtfrysning. Se mere på Inviocares hjemmeside her: https://inviocare.com/behandling/cooltech/.

  1. Hvordan fungerer en CoolTech fedtfrysning?

Ved en CoolTech fedtfrysning fryses fedtceller ved hjælp af et kontrolleret kølesystem. Denne teknologi fungerer helt uden kirurgi og kan siges, at efterlade dig med færre antal af fedtceller blot ved at fryse. De fleste oplever et markant ændret resultat efter blot én behandling. 

En CoolTech fedtfrysningsbehandling varer 60 til 70 minutter, hvor du blot kan ligge at slappe af. Behandlingen kræver hverken bedøvelse eller andre særlige forbehold hverken før eller efter behandlingen. Via et vakuumtryk vil det pågældende fedtvæv, der ønskes behandlet, blive suget ind og blive nedkølet til maksimalt minus otte grader. Det er ved denne temperatur, at fedtcellerne dræbes. Vakuumtrykket vil ofte blot føles som en stramning af huden.

  1. Nemt og smertefrit med blot en eller få behandlinger

Som nævnt tidligere så oplever de fleste resultater efter den første behandling, men det kan dog være, at man har brug for to eller tre behandlinger for at få det ønskede resultat. Antallet af behandlinger varierer fuldstændig fra person til person, da vi alle er forskellige. 

Behandlingen med CoolTech fedtfrysningsbehandling er smertefri udover en lettere stramhed i huden på grund af vakuumtrykket. Der kræves desuden ingen forbehold hverken før eller efter behandlingen, og en fedtfrysningsbehandling er langt mere skånsom end andre alternativer som for eksempel fedtsugning, som er et direkte kirurgisk indgreb, som kræver forbehold. Hør mere om CoolTech fedtfrysningsbehandling hos Inviocare.