Blog

Skal du have nyt tag? – Så skal du vælge Cembrit

Det kan være et større arbejde, når du skal have nyt tag. Ikke blot fordi der naturligvis ligger et stort arbejde i det, men også fordi de færreste af os kommer til at skifte tag særligt mange gange i løbet af vores liv og derfor højst sandsynligt ikke ved meget om det. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken type tag du vælger. Hvis du vil have et ordentligt tag, som holder i mange år, så kunne du overveje at gå til Cembrit. Det er et dansk firma og er en af de største producenter af tagplader i Europa.

Derfor skal du have Cembrit plader

Deres tagplader er et meget populært valg, og det skyldes ikke mindst deres kvalitet. Derfor er det et firma, du absolut ikke må gå forbi. De producerer bølgeplader, som passer til alle slags bygninger. Cembrit B6 for eksempel egner sig fremragende til større tage, hvorimod Cembrit B7 er suverænt til mindre bygninger og hjem. Andre fordele ved at vælge Cembrit plader er:

  • De holder længe. Så længe at du får en garanti på 15 år med i købet.
  • De er nemme at vedligeholde, og de er resistente mod blandt andet alger og kalk.
  • De er lavet af fibercement, som altså gør dem yderst modstandsdygtige.
  • Denne fibercement er i øvrigt ikke brændbar.
  • De er produceret naturligt, hvorfor de er et meget miljøvenligt valg.
  • De kræver desuden ikke noget undertag.

Derudover er de smukke uden at tage for meget opmærksomhed og vil derfor passe godt til både det moderne og det klassiske hjem.

Mange andre har sat deres lid til Cembrit

Her er altså tale om et velrenommeret firma. De er som sagt en af de største europæiske producenter af blandt andet tagplader, men de laver også byggematerialer i fibercement til både facader og til indvendig beklædning. Med hovedkontor i Aalborg har de i snart hundrede år udviklet deres produkter til den bedste kvalitet. Hvis du vil se bevis på dette, finder du deres byggematerialer i blandt andet Aalborg Zoo, Carlsberg Byen og Gigantium i Aalborg.