Blog

Sådan får du succes med Google Ads

En iPad viser Google Ads annoncer

Google Ads hed tidligere Google AdWords. Men i sommeren 2018 blev navnet ændret til Google Ads, hvor også selve brandet skiftede udseende. Google Ads dækker i dag alle forskellige kampagnetyper som Displaynetværket, Søgenetværket samt alle videokampagner. Ikke desto mindre påvirker denne ændring hverken navigationen, rapporteringen eller kampagneeffektiviteten. Men det skal du ikke bekymre dig om, så længe du kontakter et kompetent AdWords bureau, som kan hjælpe din virksomhed med Google Ads. 

For der er ingen tvivl om, at virksomheder går glip af et kæmpemæssigt potentiale, hvis ikke de gør brug af Google Ads annoncering. For når alt kommer til alt, så ønsker alle virksomheder at booste sin omsætning og få flere konverteringer. Og det er lige præcis her, at Google Ads kommer ind i billedet. 

Sådan lægger du et budget for Google Ads 

En helt central del ved Google Ads er, at du skal fastlægge et budget. Her skal du bl.a. angive et dagligt budget. Det er lige præcis her, du skal angive, hvilket beløb du er villig til at bruge om dagen på Google Ads. Det er op til dig – eller det Google Ads bureau du benytter dig af – hvad budgettets størrelse skal være. På din Google Ads-kontos side “Transaktionshistorik” kan du hurtigt få et overblik over alle dine faktureringsoplysninger. Budgettet størrelse kan ændres fra dag til dag, og inde under rapporter kan du se de påløbne omkostninger. 

Vælg det rigtige AdWords bureau 

Går du og overvejer at kontakte et AdWords bureau, som kan hjælpe dig med at booste din omsætning, så er der flere ting, du skal overveje. Først og fremmest skal et bureau være gennemsigtige, så du hele tiden ved, hvad der er op og ned i dine annoncer. Mange bureauer laver en månedlig rapportering – og sådan en rapport giver dig et rigtig godt overblik. 

Derudover er det også en klar fordel, hvis bureauet har erfaring eller kendskab til den branche, som din virksomhed beskæftiger sig med. Er der derudover en god dialog med bureauet, så er der et rigtig godt fundament for et fornuftigt samarbejde.