Blog

Sådan får du dine designerstole til at holde i mange år

Dansk design er bestemt ikke billigt – de ikoniske klassikere er spækket med unikke og gennemtænkte detaljer og materialerne som er brugt, er også det bedste af det bedste. Møbelklassikere er derfor en dyr affære, og derfor kan man også være ekstra øm over for ens nye yndlings møbel. Selvom der er brugt gode og langtidsholdbare materialer til din designstol, så er det sjældent at man kan gardere sig mod almindelig hverdags-slitage og brugsridser. Der er dog nogle måder du kan sørge for, at dine designstole kan holde i mange år, og stadig se forholdsvist nye og uberørte ud!

Brug læderhynder til at beskytte dine stole

Stole er et møbel som er meget udsat for slitage i og med at man sidder på det og lægger meget vægt på det. Derfor kan især overfladen på stolen opleve at blive slidt ned rigtig hurtigt – hvis overfladen på stolen er lavet af træ, så kan der for eksempel komme ridser fra lynlåse på baglommerne. Alt dette kan du undgå hvis du benytter dig af læderhynder. En læderhynde kan netop afskærme stolens overflade for alt eventuel slid og ridser, og hvis læderhynden bliver slidt eller du bliver træt af farven, kan du altid skifte hynden ud med en ny model eller en anden farve. På den måde kan du også følge med tiden når moden skifter eller hvis du får lyst til at pifte stuen eller spisestuen op med nye nuancer. Udover det praktiske ved en læderhynde, så bliver siddekomforten også gevaldigt forbedret når man benytter sig af en læderhynde ovenpå en hård stol. Læderhynder er også fantastiske hvis du har børn og du ønsker at skåne dine dyre møbler. Køb læderhynder her!

Beskyt dine træmøbler med efterbehandling

Alt efter hvilken behandling dit træ har fået, kan det efterbehandles og på den måde kan du forlænge din designerstols liv. Det er vigtigt at du er klar over hvilken behandling som træet som din stol er lavet af, har fået. Bruger du en forkert efterbehandling til din stol kan det nemlig få store konsekvenser for udseendet på din stol. Følg også altid anvisningerne som møbelproducenterne udsteder i forbindelse med købet af din nye stol.