Blog

Rejs til Magaluf Mallorca og få den ultimative festtur

Den danske sommer er dejlig med sol, grillmad og godt humør. Lige bortset fra ,at du ikke rigtig kan regne med den. Alt for ofte byder Danmark på sommerregn og temperaturen kommer i perioder ikke engang op over de 20oC. Sommeren er derimod sikret, hvis man tager ned i varmen til vores allesammens ferieø: Mallorca. Du kan komme billigt med på en fed ungdomsrejse til Magaluf på Mallorca med DUF’s rejser til Magaluf. På den måde kan du få en uges fantastisk festophold, og du kan rejse med en gruppe venner eller møde en masse nye mennesker på turen.

Ungdomsferie i magiske Magaluf

Noget af det skønne ved Magaluf er det store udvalg af skandinavisk ejede klubber. Et natteliv med ligesindede bliver altså intet problem, og rejsen kommer helt af sig selv til at stå i festen og frihedens tegn. Du er ung og fri, og det er nu, du har tid til at tage af sted og rigtig mærke det. Magaluf byder på både Pubcrawls, lækre cocktails, foruden det helt uforglemmelige og populære Full Moon Party, der finder sted med jævne mellemrum.

Når natten er ovre, kan du bade i det lækre, blå Middelhav, slikke sol i det vidunderlige vejr og eller nyde en drink ved poolen med dine venner eller veninder. Har du lyst til at prøve kræfter med udfordrende vandsport eller bare få en på opleveren, er der selvfølgelig også mulighed for dette – det er trods alt Mallorca vi taler om, og hvad er en populær ferieø uden tilbud som Paragliding eller leje af vandscooter.

Valg af hotel og rejsetype

Er du til party, dans og sjov er Malaguf stedet for dig. Du kan med fordel overveje at bestille en afbudsrejse, hvis du ønsker en endnu billigere rejseløsning. De fleste vælger også at gå all-inclusive og dermed undgå diverse bekymringer. Du kan overveje flere forskellige hoteller i Magaluf. Nogle er deciderede partyhoteller, mens andre er strandhoteller. Beliggenheden er selvfølgelig også sindssygt vigtig, så sørg for at vælge et hotel i gåafstand til nattelivets fedeste steder.