Blog

Lær at stå på egne ben på rejser for singler

I Danmark er der et stort antal af singler. Selvom du er single og måske ikke har lyst til at rejse alene, bør du ikke opgive dine drømme om nogle fede rejser. Det er nemlig lige præcis, når du kun er dig selv, at du bør rejse ud og opdage verden. Her har du nemlig ikke andre at tage hensyn til, og du skal ikke gå på kompromis med noget. 

Ting du bør overveje 

Hvis du er i gang med at begive dig ud på din første singlerejse, kan det virke både grænseoverskridende og uoverskueligt. Derfor er der her en liste over ting, du med fordel kan overveje, når du skal kigge efter rejser for singler: 

  • Formålet: Du bør gøre op med dig selv, hvad formålet for denne rejse skal være. Dette formål kan naturligvis ændre sig alt efter hvem, du kommer i rejsegruppe med. Hvis målet med rejsen er at finde den eneste ene, så er det en rigtig god idé at vælge en rejse for singler, hvor der er planlagt nogle fælles arrangementer. Det er nemlig den letteste måde at lære dine rejsemakkere at kende på. Dette gælder også, hvis formålet med rejsen er at få nye venner. Fælles for disse to formål er, at du bør være åben og klar på at møde nye venner og partnere. 
  • Selskab: Der findes rigtig mange selskaber, der tilbyder rejser for singler. Det handler om at finde det, der stemmer mest overens med dine egne forventninger. 
  • Egne ben: Du skal ikke være bange for at begive dig ud i den store verden alene, og du må ikke synes, at det er pinligt eller mærkeligt at spise alene på en god restaurant eller lignende.

Hvorfor skal du tage af sted? 

Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, at rejser for singler er noget for dig, så kan du se flere gode grunde her: 

  • Du får lov til at møde nye mennesker 
  • Du skal ikke gå på kompromis med noget 
  • Du skal ikke tage særligt hensyn til andre 
  • Du lærer at stå på egne ben