Blog

Hvorfor er en King size seng så fantastisk?

den bedste seng

Hvis du er på udkig efter en ny seng, så er der nok nogle, der har anbefalet en king size seng. Men hvad er en king size seng egentlig og hvad er det, der er så fantastisk ved en king size seng? Få svaret her! 

En king size seng er en luksus seng

En king size seng er en seng, der er minimum 2 meter høj. Bredden kan variere, men hos sengeforhandleren norliving.dk er bredden altid den samme, som længden, så du får en kvadratisk seng. Dette er en luksus seng, der giver god plads til både dig og din partner. En king size seng er en seng, der emmer af luksus, velvære og endda samvær. Her er der god plads til, at hele familien kan samles. Sengens store størrelse er selvfølgelig idéel til meget høje personer, men faktisk kan personer af alle højder få glæde af denne kæmpe seng. Du kan være heldig at opleve en aften i denne seng på et luksuriøst hotel, men der er ingen grund til, at man ikke også kan tilføje lidt luksus til sin hverdag. 

Få den bedste søvn i en king size seng

Hvis man er gift eller et par, så kan det lyde meget romantisk med en lille dobbeltseng, hvor man kan ligge tæt. Med tiden vil man dog ofte finde ud af, at det ikke er så romantisk, at mangle plads i sengen, blive skubbet eller måske endda falde ud af sengen. Med en king size seng får I begge god plads til at sove, så I både kan ligge tæt eller væk fra hinanden. Med denne seng er der plads til at strække sig, uden at genere sin partner. Det er derfor den perfekte seng, hvis man vil sikre, at begge får den bedste søvn. 

Forskellige typer king size senge

I dag kan du vælge mellem mange forskellige typer king size senge. Hvis sengen skal være endnu mere luksuriøs, så kan du eksempelvis vælge en lækker fløjl eller velour seng eller den absolut mest komfortable seng, en elevationsseng. Derudover, så kan du selvfølgelig også vælge den klassiske kontinental seng, som altid er et godt valg, både hvis man vil have en flot seng, men også hvis man vil have en seng med komforten i top.