Blog

Hvilken type SAP konsulent efterspørger virksomheder?

SAP konsulent arbejder på kontoret

SAP står for Systems Applications and Products. I dag anvender virksomheder overalt i verden et SAP system, der kan bruges til alt fra rekruttering og finance til HR, CRM, salg og kundeservice. Virksomheder kan også få skræddersyet deres SAP software, så det kan præcis det, som de har brug for. 

Alle disse systemer kræver en højt-kvalificeret SAP konsulent, der nemt kan arbejde i jeres SAP system. Men denne SAP konsulent skal ofte ikke kunne arbejde med alle SAP moduler. I dag efterspørger virksomheder nemlig især SAP konsulenter, der har arbejdet med følgende SAP software: 

  1. SAP HANA til analyse af forretningsdata
  2. SAP ECC FI til håndtering af økonomiske transaktioner
  3. SAP HR til håndtering af HR-opgaver

SAP job for SAP HANA S4

SAP HANA S4 er et vigtigt SAP system for mange virksomheder til analyse af forretningsdata. SAP S/4 HANA blev lanceret i februar 2015, hvorefter flere og flere virksomheder har oprettet SAP job med fokus på SAP HANA S4. Denne version af SAP HANA tillader analyse af data i realtid. Derudover kan det nye SAP system tilgås overalt, både i virksomheden og i the cloud. Med dette SAP software kan en SAP konsulent analysere store mængder af data, herunder både operationelle og transaktions mæssige forretningsdata. 

Ekspert SAP konsulenter til SAP ECC FI

En SAP konsulent, der arbejder med SAP modulet SAP ECC FI arbejder i finance industrien eller afdelingen. SAP FI er et avanceret system til styring af alle økonomiske transaktioner i en virksomhed. Derfor er der mange virksomheder, der opretter SAP job med fokus på SAP ECC FI. Med SAP ECC FI får medarbejdere et system, der kan hjælpe med rapportering samt indsamling af data til diverse juridiske krav. Dette modul viser også data i realtid, så en SAP konsulent og andre medarbejdere altid kan se og håndtere virksomhedens økonomiske transaktioner.  

SAP konsulent til SAP HR 

Mange virksomheder skal i dag også bruge en SAP konsulent til deres SAP HR software. Dette SAP modul anvendes til såkaldt Human Capital Management. Med et SAP HR modul kan virksomheder forbedre deres arbejdsprocesser og datastyring inden for HR-afdelingen. Dette system kan bl.a. anvendes til at evaluere performance, styre HR-kampagner, håndtere lønninger, håndtere kompensationer og en masse andre HR-opgaver.