Blog

Hurtige droner med vilde tricks

Mange kender droner som de sorte ting, der flyver langsomt rundt i luften og tager billeder af mennesker og natur. Men de fleste droner kan faktisk flyve forholdsvist hurtigt, og så er der lige de droner, som når et helt nyt niveau af hurtighed og vilde tricks. Droner kan således meget mere end at observere og er derfor blevet en hobby for mange voksne, ligesom der i nogle gymnasier også bliver undervist i autonome droner. Vil du gerne se naturen oppefra, så kan du køb droner her.

Fjernstyrede droner med ekstra fart over feltet

Droneproduktionen gennemgår i øjeblikket en hurtig udvikling som gør, at der kommer mange forskellige nye droner til. Flere af disse droner er udstyret med ekstra hurtig fart, samt nogle funktioner der gør visse droner mere optimale at lave tricks med.

Programmér ruter til din autonome drone

Men der findes ikke kun hurtige fjernstyrede droner, for de lidt større autonome droner indeholder nemlig også funktioner, som kan få dronerne til at flyve særdeles hurtigt. Det at en drone kan flyve autonomt betyder, at den kan flyve af sig selv, ligesom du kan programmere en rute, som dronen skal følge. Hvis du er en større droneentusiast, kan du derfor ved en autonom drone også bruge tid på at planlægge en speciel rute til din drone.

Mere end hurtighed

De mere vilde droner kan som nævnt flyve meget hurtigt, men mange af dem er også udstyret med flere andre funktioner, som kan gøre din oplevelse med droneflyvning bedre. Flere af dronerne indeholder nemlig en GPS funktion samt et kamera, som begge kan streame til din smartphone via Wi-Fi. Udover at flyve hurtigt og lave tricks, kan du derfor også følge med i, hvad det er dronen ser, når du flyver med den. Mange droner er også udstyret med en ”coming home” funktion, så dronerne selv kan finde tilbage til deres hjem. Så selvom du godt kan lide at flyve vildt og hurtigt med din drone, skal du altså ikke være bange for at miste den – den finder selv hjem igen.