Blog

Glasfibervæv og glasfiberplader

Søger du glasfibervæv og glasfiberplader, så læs med her og køb billigt glasfibervæv her til ethvert formål. 

Glasfiber Plain 280 g 100 cm bred

Det første alternativ er denne glasfiber plan. Her får du 300 gram plain glasfibervæv (glasvæv), som er den mest almindelige og omkostningseffektive stofforstærkning anvendt til kompositter. Denne type glasfibervæv har en overlegen ydeevne som glasfibermåtte af afskårne tråde. Samtidig kan den give mange af de strukturelle fordele, sm du opnår med en vævet forstærkning, ligesom ved kulfiber. Fordelen er dog at det er til en brøkdel af de normale omkostninger.

Anvend f.eks. vævet glas til at styrke komposit dele, evt. Udelukkende med glasfiber eller sammen med mere avancerede forstærkninger som kulfiber. Endvidere kan vævet glas anvendes til støbeforme.

Anvendelse og egnethed

Ekomposits vævede glasfiber indeholder ikke nogle kemiske bindemidler og er derfor egnet til anvendelse med enhver harpiks, dette indbefatter epoxy og polyester.

Anbefalet til følgende:

– Glasfiber dele, herunder kajak / båd skrog
– Som billig forstærkning til kulfiberdele.
– Glasfiber støbeforme

Glasfiber Pulverbundet 300 g 125 cm bred

Det eneste alternativ vi vil vise dig er denne fra Ekomposit. Dette er en billig glasfibermåtte, som kun må bruges med polyester. Du er garanteret en hurtig imprægnering og god gennemsigtighed. Det bruges ofte til blandt andet både, tanke, beholdere, bildele og havedamme.

Denne type glasfiber er den nemmeste at arbejde med, hvorfor vi anbefaler den, især til dig som ikke er den mest rutinerede bruger af glasfiber. 

Er du derimod mere til glasfibertape, så fås dette også. Du kan f.eks. købe glasfibertape unidirectional 220 g 10 meter, som er perfekt til forstærkning til steder, hvor du kender kræfternes retning. Du kan med et minimum af vægt forstærke din konstruktion hvor end det er nødvendigt, med denne glasfibertape. Denne glasfibertape sælges i ruller af 10 m. Du kan vælge en bredde efter ønske.

Lyder dette som noget for dig? Ekomposit har glasfibervæv og glasfiberplader til ethvert ønske og formål, det er blot med at finde den type, som du er på udkig efter. Se deres hjemmeside for mere info og resten af sortimentet.