Blog

Fragtløsninger til din virksomhed

Leder du efter fragtløsninger til din virksomhed? Så er der heldigvis mange muligheder, især hvis du samarbejder med et speditionsfirma, der tilbyder flere forskellige typer fragt. Hos fragtfirmaet N. A. Nissen, https://nanissen.dk/da/, kan du eksempelvis få skræddersyet fragtløsninger, der inkluderer både søfragt, flyfragt, biltransport og kurer ydelser. 

Søfragt

En af de mest almindelige typer fragt er søfragt. Ved søfragt transporteres gods via kæmpe containerskibe. Sammenlignet med andre typer fragt, så er dette en forholdsvis billig fragtløsning. Det at hvert containerskib kan fragte et enormt antal produkter, gør nemlig at prisen pr. produkt er meget lav. Det der er lidt overraskende, er at søfragt også er en af de mest miljøvenlige typer fragt. Dette skyldes også den store mængde gods, der kan transporteres på hvert containerskib. CO2-udslippet pr. produkt er derfor forholdsvis lavt.   

Luftfragt

En anden type fragt er luftfragt. Fordelen ved luftfragt er at det er en af de hurtigste fragtløsninger. Fly kan nemlig tage en mere direkte rute end andre typer fragt. Fly anvendes derfor ofte til at transportere produkter og lignenden, der kræver en hurtig levering. Det anvendes eksempelvis til transport af levende dyr, fordi det er bedre for dyrene, at transporttiden er så lav som mulig. Derudover anvendes det også ofte af den farmaceutiske industri. Nogle firmaer vælger også flyfragt for at kunne tilbyde en hurtigere levering end deres konkurrenter. Prisen er dog ofte højere end andre typer fragt.  

Biltransport

Ligesom søfragt er biltransport også en almindelig form for fragt. Den anvendelse er dog mere begrænset end luftfragt og søfragt. Bilfragt bruges nemlig kun til levering af produkter, der skal leveres inden for forholdsvis korte distancer. Det kan f.eks. være produkter, der skal leveres inden for landets grænser eller inden for Europa. Sammenlignet med de andre løsninger, er denne også en af de løsninger, der er forholdsvis god for miljøet. Det er dog langt fra alle lande, som man kan køre til. 

Kurer ydelser

Ved kurer ydelser leveres et produkt direkte fra en virksomhed til en anden. Denne ydelse kan ofte udføres ekspres. Denne løsning er ofte at foretrække, hvis genstanden, der skal fragtes har en stor betydning for virksomheden.