Blog

Fra musikkens verden til håndsprit dispensere

håndsprit

Hvis man skal sige noget positivt om coronatider, så er det alle de virksomheder, der har udvist samfundssind ved at omlægge deres produktion til produktion af værnemidler. På rekordtid har disse virksomheder brugt deres innovative evner til at udvikle produkter, som de ellers aldrig har prøvet at producere før. Det er inspirerende for os alle. I det følgende vil vi dykke ned i historien bag håndsprit dispenserne på www.haandspritdispensere.dk

Håndsprit dispensere fra tyskland

På haandspritdispensere.dk kan du købe håndsprit dispensere fra det tyske firma König & Meyer. I over 70 år har König & Meyer brugt deres ekspertise til at producere høj kvalitet standere til musikindustrien, herunder mikrofonstativer. Alt bliver tilmed produceret på en miljøvenlig måde, så du kan købe produkterne med god samvittighed. I 2020 var König & Meyer dog et af de mange firmaer, der besluttede at tage ansvar og udvise samfundssind ved at producere håndsprit dispensere. Innovative medarbejdere fandt frem til hvordan noget af produktionen kunne omlægges til produktion af håndsprit dispensere, et værnemiddel, som nu er en nødvendighed ting at have i alle virksomheder. I dag producerer de tilmed flere forskellige typer dispensere, herunder elektroniske dispensere, håndsprit standere, væghængte standere og borddispensere. Ved køb af deres håndsprit dispensere bakker du således op, både om virksomhedens samfundssind og om miljøet. 

Få råd og vejledning

Hos haandspritdispensere.dk kan du også få råd og vejledning til køb af håndsprit dispensere. Medarbejdere kan blandt andet rådgive dig om hvor håndsprit dispenseren bør stå, hvilken type håndsprit dispenser du bør købe og mange flere spørgsmål. Typen af håndsprit dispenser, som din virksomhed bør købe, afhænger blandt andet af hvor mange, der skal bruge den. Hvis mange skal bruge den er det eksempelvis vigtigt, at du køber en meget slidstærk håndsprit dispenser. Hvis I derimod bare er en lille virksomhed med få medarbejdere, så kan I sagtens nøjes med en billigere og mindre slidstærk håndsprit dispenser. Derudover er det værd at overveje om det skal være nemt at flytte rundt på håndsprit dispenseren. Væghængte dispensere og nogle håndsprit standere er ikke altid nemme at flytte.