Blog

Football Manager 2020: Til dig der elsker fodbold

Når Football Manager 2020 inden længe bliver tilgængeligt online, står masser af fodboldfans klar til at få fingre i spillet. I spillet kan du nemlig udleve dine store fodbolddrømme og komme helt tæt på nogle af de største stjerner inden for fodbold, som vi kender i dag.

Football Manager er for dig, der er tosset med fodbold. Har du altid drømt om at stå i spidsen for et fodboldhold? At træne spillere og nå til tops i din liga? I Football Manager 2020 får du mulighed for at udleve den drøm og sætte dit helt eget præg på fodboldverdenen. Det er dig, der styrer spillet og træffer de afgørende beslutninger, der kan bringe til hold til tops.

Hvorfor spille Football Manager 2020?

Fodbold er en af de absolut mest populære sportsgrene i Danmark, og mange følger trofast med, når de vigtige kampe og store mesterskaber bliver spillet og ruller over skærmen i stuerne. I Football Manager 2020 kan du komme endnu tættere på sportsgrenen og sætte dit præg, hvordan man spiller fodbold. Du får ansvaret for din helt egen klub. Sammen med et team af medarbejde skal du udvikle visioner for klubben, træne dine spillere og sørge for, at dit hold bliver det bedste i ligaen.

Som manager i Football Manager 2020 kan du:

  • Træne klubber i de 50 største fodboldlande i verden
  • Arbejde med 2500 forskellige klubber på forskellige niveauer
  • Arbejde og skrive kontrakt med mere end 500.000 forskellige spiller og medarbejde

Træf de rigtige beslutninger

I Football Manager 2020 får du mulighed for at arbejde tæt sammen med dit personale. Du vælger selv, hvem du vil arbejde sammen med og altså skrive kontrakt med. Du kan uddelegere opgaver og ansvar til dine medarbejde. I fællesskab har I mulighed for at føre klubben til tops.

Kan du formå at uddelegere klubbens opgaver og ikke overbebyrde dig selv med ansvar? Kan du træffe de rigtige beslutninger i samarbejde med dit personale? 

Er du klar til at spille? Køb din Football Manager 2020 key nu, og udlev dine største fodbolddrømme.