Blog

Få AWS træning hos Global Knowledge

AWS undervisning

AWS, som står for Amazon Web Services, bliver hele tiden større og større her i Danmark. Mange virksomheder bruger allerede AWS i deres IT infrastruktur i dag. Men hvad gør du som virksomhed, hvis du ønsker at bruge AWS, men ikke har de fornødne kompetencer? Global Knowledge er en international kursus virksomhed, som bl.a. underviser i Amazon Web Services. Med andre ord g gør Global Knowledge det muligt for alle virksomheder, at uddanne deres personale til at blive eksperter inden for området.

Global Knowledge har et stort kartotek af AWS relateret content. Udover de underviser og uddanner folk, så finder du også en stor database af artikler på deres hjemmeside. Disse artikler kan være med til at gøre både den enkelte medarbejder, men også cheferne, klogere på hvordan uddannelsen fungerer, samt hvad man kan forvente efter et endt uddannelsesforløb. 

Lige nu er deres 3 mest læste artikler indenfor Amazon Web Services omkring, fremtiden for folk som er certificerede, hvordan du får betalt din certificering samt løn og en artikel hvor du kan læse mere om de 6 lag inden for AWS security. 

Webinarer og online undervisning

En stor del af Global Knowledges certificeringer og uddannelser, både indenfor AWS men også alle andre fagområder, er fysiske undervisningshold. Dog er der er stor stigningen af tilmeldinger på deres online undervisning og deres webinarer. Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved at afholde uddannelsesforløb online. Men hos Global Knowledge siger de, at de fordele der er ved at afholde det online vægter langt mere. 

Det giver nemlig nogle helt unikke muligheder at afholde AWS undervisning online. En af de helt store fordele er, at Global Knowledge har mulighed for at bruge undervisere fra hele verden. Eksempelvis bor en af de førende undervisere indenfor Amazon Web Services i USA. Normalvis vil han ikke have mulighed for at undervise i Danmark, men det kan han lige pludselig nu. Hvis du er blever mere nysgerrig omkring AWS og tænker at det muligvis er noget du kunne være interesseret i, så vil jeg anbefale at klikke ind på Global Knowledge hjemmesiden og kigge i deres artikel database, hvor du kan finde meget mere information.