Blog

En trampolin kan give både glade og sunde børn

Hvis dine børn har en tendens til at gemme sig indenfor og hellere vil spille på iPad’en end på fodboldbanen, så er det måske en trampolin, de skal have. Der findes i dag en del forskellige typer, og de er kun blevet mere sikre med årene – dermed ikke sagt, at man ikke skal sætte sig ind i, hvem der producerer dem bedst. Men det er altså en fantastisk opfindelse, der kan give dig både glade og aktive børn.

Fordele ved trampoliner

Du har sikkert set dem rundt omkring i de danske haver, og det er der bestemt ikke noget at sige til, for de kan give mange års sjov og leg under åben himmel. Måske har du endnu lidt forbehold, men der er altså masser af fordele ved dem:

  • De giver rig mulighed for masser af timers sjov og leg
  • Man kan få motion helt uden at prøve på det
  • De kan styrke både knogler og ikke mindst motorikken hos børn, der har problemer ved det.

Det er på alle måde en god investering, ikke mindst fordi de netop er meget populære hos både børn og barnlige sjæle.

Hvordan skal du vælge den rette trampolin?

Når man så har besluttet sig for faktisk at købe en trampolin til haven, er der lige nogle ting man skal tage højde for. Der er som tidligere nævnt en del forskellige trampolintyper, men det er vigtigt at gå efter god kvalitet og sikkerhed. Nogle af de ting man kan huske på er, at:

  • Et godt sikkerhedsnet vil kunne forhindre stort fald. Det skal desuden være lavet ordentligt, så det holder til både vind og vejr.
  • En tyk kantpude skal forhindre, at foden kommer i klemme, eller at man falder ned mellem fjedrene. Her skal man også vælge noget, der sidder godt fast, og som ligeledes holder længe.

Derudover kan man få trampoliner, der kan graves ned, så man ikke ville falde så langt, som hvis den stod på ben en meter over jorden. Så skal du bare vælge noget, der passer i din have.