Blog

En julekalender med procenter

Et julebord er dækket med grøn dug og en juletræ i baggrunden

Julen står for døren, og den søde juletid byder – traditionen tro – på en masse godt at spise og drikke. Julen er også traditionernes tid, hvor alt stort set er, som det plejer år efter år. Men måske er det i år, at du skal prøve noget nyt? Hvorfor ikke udvide din kulinariske horisont med en julekalender med procenter? Det kunne f.eks. være en romjulekalender, hvor du hver dag til og med d. 24. december kan forkæle dine smagsløg med en lille, lækker rom.

Du behøver selvfølgelig ikke at drikke en flaske om dagen. Du kan evt. vælge at gemme dem til julefrokoster – eller måske endda til selve juleaften hvor I kan nyde lidt lækkert rom, imens gaverne bliver åbnet. Mulighederne er mange, og der helt op til dig, hvornår og i hvilke sammenhænge de skal drikkes. 

Julefrokost – et savnet socialt arrangement  

For de flestes vedkommende er det efterhånden to år siden, at vi sidste gang kunne holde store julefrokoster sammen med vores familie, venner og kollegaer. Det kan vi takke COVID-19 – og alle restriktionerne – for. Men denne jul tyder meget på, at vi igen kan holde store, festlige arrangementer uden at frygte at blive syg. Derfor kan du – med al sandsynlighed – se frem til en masse dejlige julefrokoster denne december. 

Julegaverne skal i hus 

Man kan ikke sige jul uden også at sige julegaver. For hvad er en juleaften uden et juletræ med gaver under? Julegaveræset er imidlertid en hektisk periode, hvor mange kan blive stressede over, om de mon kan nå at købe alle julegaverne i tide. Derfor er det en god idé ikke at vente til sidste øjeblik med at få julegaverne i hus. På den måde undgår du en stressende julegaveræs, og det er altså meget dejligt.