Blog

Elegante bryllupskort til de nye brudepar

Når man er inviteret til et bryllup, kan det være svært at holde styr på alt, man skal huske. Det er vigtigt at have flot tøj på og medbringe en god gave. Men noget, som er lige så vigtigt, er et kort til gaven, hvor brudeparret bliver lykønsket. 

Send lykke med på vejen

Det er en ny fase i deres liv, og det vil glæde dem, hvis du sender dem din kærlighed og lykke med på vejen. Det er deres dag fyldt med kærlighed og glæde, og der er et bryllupskort med flotte motiver på sin plads at give. Et kort betyder mere end de fleste tror, og det vil være et kort, som de formodentlig gemmer i mange år, og kigger tilbage på med glæde. 

Teksten og motivet er vigtigt på kortet

Et kort til bryllup er som sagt noget, der kan glæde brudeparret i mange år fremad. Det kan være en fordel at kende brudeparrets smag, når det kommer til kortet. Der findes nemlig så mange kort med forskellige motiver og tekster, og det kan være svært at vide, hvilket kort der vil passe til præcis deres smag. Skal det være et kort, som er enkelt og uden skrift, eller et med farver og tekst? Det er dig, som kender brudeparret, og derfor har mulighed for at vælge et personligt kort, der passer til netop dem og deres kærlighed. 

Anbefalinger af kort

Da der er så mange forskellige kort at vælge i mellem, kan det være svært at vælge, især hvis du ikke har kendt brudeparret i særlig lang tid. Derfor er der nogle kort, som særligt kan anbefales, der hver især symboliserer noget forskelligt. Et af de helt klassiske kort er kortet med blomster og en tekst, hvor der står ”Tillykke”. Dette kort er meget populært. Et andet kort, som henvender sig mere til det sjove brudepar med masser af humor, er kortet med en champagne, hvor der med tekst står ”Sip Sip Hooray”. På hjemmesiden kan du se mere til de forskellige kort og de forskellige designs.