Blog

Del-lease en Ferrari for at spare penge

Ferrari

Hvem har ikke drømt om at køre en Ferrari til daglig? Det er for mange drengedrømmen, som aldrig blive realiseret, men det behøver ikke at være sådan. Hvis du kører i en firmabil, og din arbejdsgiver går op i luksus, så kunne det blive virkelighed for dig.

Hvis du vil have drømmebilen som firmabil og samtidig have mulighed for at køre i den privat, så kan både du og din arbejdsgiver have glæde af Ferrari leasing, hvor I deler udgifterne.

Det smarte ved at gøre det sådan er nemlig, at der både er penge at spare for dig og for din arbejdsgiver, og så kan du køre i bilen både på dit arbejde og i din fritid.

Del udgifterne

Da vi har med en eksklusiv bil at gøre, så kan leasing af Ferrari godt blive dyrt. Derfor er det værd at se på, hvordan man kan spare nogle penge. 

Hvis du og din arbejdsgiver deler udgifterne, så er der den fordel, at din Ferrari kan bruges både privat og arbejdet, og at I begge sparer nogle penge. Din arbejdsgiver sparer en del af selve biludgiften, og du undgår selv at betale skat af bilen. 

Når det så kommer til de daglige omkostninger ved at køre bilen, så deles den mellem begge parter.

Hold styr på din kørsel

Omkostningerne ved at køre bilen bliver dog fordelt, alt efter hvordan bilen er blevet brugt. Det skal forstås sådan, at hvis du har kørt mere for firmaet end for dig selv, så blive firmaet faktureret mere end dig.

Det blive delt op meget præcist ved hjælp af en kørebogsapp, du kan installere på både din computer og din telefon.

I denne kørebog registrerer du selv, hvordan du har kørt. Hver gang du har kørt for firmaet, så opdaterer du din kørebog, og det samme gælder, når du har kørt for dig selv. Det er meget vigtigt at gøre konsekvent.

Hvis du er nødt til efterfølgende at ændre i din kørebog, så har du dog også nogle dage i starten af hver måned til at gøre netop det.