Klubudvikling og lederuddannelse

I SIF tror vi på at klubudvikling og lederuddannelse er med til at skabe de bedste foreninger, både nu og fremadrettet.

SIF samarbejder med både lokale og nationale aktører for at kunne tilbyde de bedste muligheder for at fastholde og udvikle de frivillige i vores medlemsklubber.

Lokalt har SIF et tæt samarbejde med Fredericia Idrætslederakademi, hvor SIF bl.a. er repræsenteret i foreningen bestyrelse, samt har et tæt samarbejde omkring uddannelse og udvikling af ledere og foreninger indenfor idrættens verden.

Klubudviklingsforløb

SIF har bevilget midler til, at 10 idrætsforeninger kan gå i gang med et udviklingsforløb i regi af projektet "Bevæg dig for livet", som DIF og DGI står bag.

Indhold
Et udviklingsforløb tager afsæt i 5 faser, men tager altid udgangspunkt i foreningens behov. Fokusområderne kan være forskellige alt efter forening. Foreningen kan fx sætte fokus på nye medlemmer og aktiviteter, men også uddannelse, drift eller rekruttering af frivillige. Ikke to forløb er ens, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du vil vide mere.

Hvem står for forløbet?
Udviklingsforløbene gennemføres med støtte af konsulenter fra DIF eller DGI. Konsulenterne er kompetente rådgivere og sparringspartnere, som er med hele vejen i mål. Ligeledes vil SIF gerne være med på sidelinjen, hvis I mangler hjælp til lokale forhold omkring et forløb.

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere om tiltaget i downloadboksen.

Lederuddannelse
Kunne jeres frivillige ledere tænke sig at blive klædt bedst muligt på til "jobbet" som frivillig idrætsleder?

I Fredericia er vi så heldige, at det lokale idrætslederakademi FIA sætter fokus på uddannelse af frivillige ledere. FIA har løbende kursustilbud, men hvis I som klub har nogle bestemte ønsker hører de også gerne fra jer, da der også er mulighed for at lave et målrettet tilbud til netop jeres ledere.

I kan læse mere om FIA på deres hjemmeside www.fia.dk.

Kontakt
Casper Due Fogt Formand FIA
Casper Due Fogt

Mobil

61 33 59 95

Mail